PARKER RECTUS

PARKER RECTUS

Divizia LPCE - Conectori de Joasă Presiune Europa - este lider de piață în soluții de conexiune rapidă și modulară pentru toate sectoarele industriale care necesită transferul de fluide la joasă presiune, de la vid până la 20 bar și mai mult. Divizia LPCE vă oferă:
Instrumente dedicate realizării tuturor tipurilor de circuite de fluide: Aer, apă, ulei, lichide și gaze precum oxigenul sau heliul ...
Produse inovatoare și fiabile: cuplaje, cuple, regulatoare de debit, tuburi, valve, pistoale de suflat, conexiuni personalizate ...
Un serviciu de suport pentru clienți de primă clasă pentru a garanta livrarea produselor dumneavoastră la data aleasă de dumneavoastră și cu un nivel maxim de calitate.

Divizia este structurată în diferite unități de afaceri pentru a vă oferi expertiză țintită și suport personalizat pentru sectoarele:
Gestionarea fluidelor în prelucrarea industrială, fie în domeniul echipamentelor pneumatice (textile, ambalaje, robotică ...) sau al echipamentelor de procesare (injecție în matriță, răcirea circuitelor, procesare alimentară, semiconductor ...)
Transport pentru camioane (sistem de frânare, cabină ...), remorci (suspensie ...), utilaje agricole (pulverizare, cabină, anvelope ...) și echipamente de construcții (auxiliare pneumatice ...)
Echipamente medicale pentru aplicații în domeniul asistenței respiratorii, biorreactoare și transportul gazelor medicale și apei pure, precum și curățarea instrumentelor medicale.
Rețele modulare Transair® din aluminiu și oțel inoxidabil pentru fluide industriale în multe sectoare: aerospațial, industria alimentară, auto, chimică și farmaceutică, electronice, ambalaje, garaj, tipografie, metalurgie, mase plastice ...