PARKER LEGRIS

PARKER LEGRIS

Divizia LPCE - Conectori de Joasă Presiune Europa - este lider de piață în soluții de conexiune rapidă și modulară pentru toate sectoarele industriale care necesită transferul de fluide la joasă presiune, de la vid până la 20 bar și mai mult. Divizia LPCE vă oferă:
Instrumente dedicate realizării tuturor tipurilor de circuite de fluide: Aer, apă, ulei, lichide și gaze precum oxigenul sau heliul ...
Produse inovatoare și fiabile: cuplaje, cuple, regulatoare de debit, tuburi, valve, pistoale de suflat, conexiuni personalizate ...
Un serviciu de suport pentru clienți de primă clasă prin intermediul companiilor noastre de vânzări pentru a garanta livrarea produselor dumneavoastră la data aleasă de dumneavoastră și cu un nivel maxim de calitate.

Divizia este structurată în diferite unități de afaceri pentru a vă oferi expertiză țintită și suport personalizat pentru sectoarele:
Gestionarea fluidelor în prelucrarea industrială, fie în domeniul echipamentelor pneumatice (textile, ambalaje, robotică ...) sau al echipamentelor de procesare (injecție în matriță, răcirea circuitelor, procesare alimentară, semiconductor ...)
Transport pentru camioane (sistem de frânare, cabină ...), remorci (suspensie ...), utilaje agricole (pulverizare, cabină, anvelope ...) și echipamente de construcții (auxiliare pneumatice ...)
Echipamente medicale pentru aplicații în domeniul asistenței respiratorii, biorreactoare și transportul gazelor medicale și apei pure, precum și curățarea instrumentelor medicale.
Rețele modulare Transair® din aluminiu și oțel inoxidabil pentru fluide industriale în multe sectoare: aerospațial, industria alimentară, auto, chimică și farmaceutică, electronice, ambalaje, garaj, tipografie, metalurgie, mase plastice ...

Articole

Share

Reduceți timpul de nefuncționare cu kituri de întreținere Parker Legris

Reduceți timpul de nefuncționare cu kiturile de întreținere Parker Legris

Convenabile, ușor de utilizat și care conțin o selecție de elemente esențiale, aceste kituri sunt instrumentele ideale pentru a ajuta clienții să efectueze rapid operațiunile lor principale de întreținere și de a reduce timpul de nefuncționare.
Aceste kituri sunt disponibile în mai multe versiuni și va acoperi o gamă largă de aplicații:


Kit de întreținere push-in Fiting LF 3000®
Sortiment de 24 de referințe care acoperă cele mai comune produse:

•Produse disponibile în diametrele cele mai frecvent utilizate: 4 mm, 6 mm și 8 mm
•Kit livrat cu mai mult de 300 de produse și care pot fi apoi completate în funcție de necesitățile dumneavoastră.


3150 00 01 57 - Set de mentenanta BSPP Parker Legris 3150
3150 00 01 58 - Set de mentenanta BSPP Parker Legris 3150

Kit de întreținere LF 3600® :
Sortiment de 24 de referințe care acoperă cele mai comune produse

•Produse disponibile în diametrele cele mai frecvent utilizate: 4 mm, 6 mm și 8 mm
•Kit livrat cu mai mult de 232 de produse și care poate fi completat cu produsele noastre standard.

Kit complet cu numărul piesei: 3650 00 00 33 - Set de mentenanta BSPP Parker Legris 3650

Kit de întreținere gama adaptoare alama nichelata:

•Kit de sortiment de 250 de produse (versiunea BSPP) și 216 produse (versiunea BSPT)

Kit complet număr de piesă în versiunea BSPP:

0950 00 00 02 (1 unitate)*

Kit complet număr de piesă în versiunea BSPT:

0950 00 00 03


Aceste kituri pot fi comandate ca orice produs Parker Legris, folosind numerele de piese enumerate mai sus.

Pentru informații suplimentare, accesati CATALOGUL PARKER LEGRIS RECTUS

Share

Avem tubulaturi si furtunuri potrivite pentru aplicația dvs.!

Avem tubulaturi si furtunuri potrivite pentru aplicația dvs.!

Gama noastră completă de mai mult de 20 de linii de tubulatură vă permite să găsiți tubul potrivit pentru aplicația și nevoile dvs. Acoperim majoritatea aplicațiilor industriale cu produse fiabile, care îndeplinesc standardele pieței și sunt disponibile în diametre diferite pentru a se adapta perfect la echipamentul dvs.

Categoriile noastre de tuburi includ o gamă de poliamidă , o gamă din poliuretan, precum și una din polietilenă , cu următoarele caracteristici:


Gama de tuburi din poliamidă: tubul PA este disponibil în 2 clase: semi-rigid, cu o ofertă dovedită și durabilă datorită proprietăților sale mecanice și rigidității, cu performanțe mai bune în ceea ce privește presiunea de lucru.

• -40 până la+100°C
• Vid la 8 bari
• ∅ metrică de la 3 la 16 mm
Gama tuburi poliuretanice: Tubulatura PU este disponibilă în 3 grade de eter,ester și eter de cristal. Flexibil, cu o rază mică de îndoire, economisește până la 50% din spațiu pentru rețele, în comparație cu PA-ul semi-rigid.
• -20 până la +70°C
• Vid la 12 bari
• ∅ metrică de la 3 la 16 mm

Gama de tuburi din polietilenă: Tubulatura din polietilenă există în 2 grade: PE de joasă densitate sau "Advanced PE" 50% reticulat. Destinate aplicațiilor de prelucrare a alimentelor sau de transmitere a fluidelor, tuburile din PE sunt sigure pentru sănătatea utilizatorilor.

• -40 până la + 95°C
• Vid la 16 bari
• ∅ metrică de la 3 la 16 mm